vraag & antwoord

Hoe verzend ik een groot bestand per e-mail?

Digitaal werken

Soms kan het zich voordoen dat je een groot bestand moet versturen wat door Outlook of het mailprogramma van de ontvanger niet geaccepteerd wordt. Dan kun je gebruik maken van de internetsite www.yousendit.com Op deze Engelstalige site kun je het bestand parkeren, waarna er een e-mail gestuurd wordt naar de ontvanger. Die kan dan met […]

Soms kan het zich voordoen dat je een groot bestand moet versturen wat door Outlook of het mailprogramma van de ontvanger niet geaccepteerd wordt. Dan kun je gebruik maken van de internetsite www.yousendit.com

Op deze Engelstalige site kun je het bestand parkeren, waarna er een e-mail gestuurd wordt naar de ontvanger. Die kan dan met het opgegeven paswoord het bestand downloaden.

 

Reageer op dit artikel