vraag & antwoord

Hoef ik bij het afsluiten van Word wijzigingen niet op te slaan als automatisch opslaan op 2 minuten staat?

Digitaal werken

Wanneer je een document afsluit, kies dan altijd ‘ja’ als je de vraag krijgt: ‘wijzigingen opslaan?’ Het laatste wat je zelf handmatig hebt opgeslagen (Ctrl+S of Bestand > Opslaan) wordt dan bewaard. Het automatisch opslaan is een andere functie, het zorgt ervoor dat bij stroomstoringen e.d. het document wordt bewaard.

Wanneer je een document afsluit, kies dan altijd ‘ja’ als je de vraag krijgt: ‘wijzigingen opslaan?’ Het laatste wat je zelf handmatig hebt opgeslagen (Ctrl+S of Bestand > Opslaan) wordt dan bewaard. Het automatisch opslaan is een andere functie, het zorgt ervoor dat bij stroomstoringen e.d. het document wordt bewaard.

Reageer op dit artikel