vraag & antwoord

Ik heb een nieuwe pc met Windows XP. Hoe kan ik nu samenvoegen?

Digitaal werken

Je start in XP de Afdruk Samenvoeg Wizard via Extra, Brieven en verzendlijsten, Wizard afdruk samenvoegen. Hier heb je dezelfde zes stappen als die je had in de vorige versie, die je doorloopt in het taakvenster rechts in beeld. In stap 3 van 6 selecteer je het adressenbestand. Wanneer je dat koppelt, verschijnt er automatisch een dialoogvenster […]

Je start in XP de Afdruk Samenvoeg Wizard via Extra, Brieven en verzendlijsten, Wizard afdruk samenvoegen. Hier heb je dezelfde zes stappen als die je had in de vorige versie, die je doorloopt in het taakvenster rechts in beeld.
 
In stap 3 van 6 selecteer je het adressenbestand. Wanneer je dat koppelt, verschijnt er automatisch een dialoogvenster waarin je met behulp van de pijltjes die naar beneden wijzen bij de koppen de juiste adressen kunt filteren. In ditzelfde dialoogvenster kun je op het andere tabblad een query maken.
 
Als je op OK hebt geklikt, verschijnt nog niet de werkbalk Afdruk samenvoegen met daarin de knop Samenvoegveld invoegen. Deze krijg je in beeld door te kiezen voor Beeld, Werkbalken, Afdruk samenvoegen. Als de knop niet verschijnt, klik je op de pijl die naar beneden wijst aan het einde van de werkbalk. Hiermee kun je de juiste knop toevoegen aan de balk.
Vervolgens volg je de stappen van de Wizard.
 
Met dank aan SPC Training.

Reageer op dit artikel