vraag & antwoord

In een kolom van 3 regels staat op de eerste 2 regels een bedrag onder elkaar, gemaakt met de decimale tab. Hoe krijg ik bij de derde regel (zonder bedrag) een complete lijn?

Digitaal werken

Als het gaat om de stippeltjeslijn die ‘0 ct’ betekenen, bijvoorbeeld 34,–, dan kun je precies achter het decimaalteken (0,01 cm verder) nog een tabteken plaatsen, deze keer linksgelijnd.Door een keer op de tabtoets te drukken kom je op de decimale tab uit. Heb je die niet nodig, dan druk je nog een keer op de tabtoets en […]

Als het gaat om de stippeltjeslijn die ‘0 ct’ betekenen, bijvoorbeeld 34,–, dan kun je precies achter het decimaalteken (0,01 cm verder) nog een tabteken plaatsen, deze keer linksgelijnd.
Door een keer op de tabtoets te drukken kom je op de decimale tab uit. Heb je die niet nodig, dan druk je nog een keer op de tabtoets en typ je een liggend streepje (-) dat oogt alsof het in het midden staat.

Reageer op dit artikel