vraag & antwoord

Is er een systeem waarmee verkoopmedewerkers in een oogopslag kunnen zien wie met welke klant bezig is?

Digitaal werken

Er bestaan kant-en-klare systemen om dit soort processen goed te laten verlopen. In de online softwaregids (www.softwaregids.nl) kun je deze producten vinden. Kijk ook eens op www.salesquest.nl, een website voor verkoopprofessionals.Als je niet over specifieke software beschikt, kunnen de verkopers elk hun klantenlijsten uitdraaien en dan met elkaar matchen. Je kunt ook een systeem op maat laten […]

Er bestaan kant-en-klare systemen om dit soort processen goed te laten verlopen. In de online softwaregids (www.softwaregids.nl) kun je deze producten vinden. Kijk ook eens op www.salesquest.nl, een website voor verkoopprofessionals.

Als je niet over specifieke software beschikt, kunnen de verkopers elk hun klantenlijsten uitdraaien en dan met elkaar matchen. Je kunt ook een systeem op maat laten maken waar je aan elke ingevoerde klant ook een verkoper moet koppelen.

Reageer op dit artikel