vraag & antwoord

Is het mogelijk om in een document alleen een koptekst in te voegen op de laatste pagina?

Digitaal werken

In het artikel www.femda.com/tipofday/tipofday.asp?CD=0&ID=tp0995433442 kun je lezen over de velden PAGE en NUMPAGES. En daarna kun je een formule maken:{ IF {PAGE}={NUMPAGES} ‘Hallo, ik ben de laatste’ ‘Ik niet’ } Als het paginanummer gelijk is aan het nummer van de laatste pagina, dan typ je de tekst die alleen op de laatste bladzijde moet komen (‘Hallo, ik […]

In het artikel www.femda.com/tipofday/tipofday.asp?CD=0&ID=tp0995433442 kun je lezen over de velden PAGE en NUMPAGES.
 
En daarna kun je een formule maken:
{ IF {PAGE}={NUMPAGES} ‘Hallo, ik ben de laatste’ ‘Ik niet’ }
 
Als het paginanummer gelijk is aan het nummer van de laatste pagina, dan typ je de tekst die alleen op de laatste bladzijde moet komen (‘Hallo, ik ben de laatste’); anders de andere tekst (‘Ik niet’).

Reageer op dit artikel