vraag & antwoord

Kan ik in Outlook snel zien of de MT-leden voor een afspraak beschikbaar zijn?

Digitaal werken

Ga in Outlook op ‘Agenda’ staan. Klik op ‘Nieuw’ en je krijgt het venster voor je waarmee je een nieuwe afspraak maakt. Klik in dat venster op het tabblad ‘Beschikbaarheid van genodigden’. Daar kun je onder elkaar de namen van de MT-leden invullen die je wilt uitnodigen. Nu krijg je van elk persoon te zien […]

Ga in Outlook op ‘Agenda’ staan. Klik op ‘Nieuw’ en je krijgt het venster voor je waarmee je een nieuwe afspraak maakt. Klik in dat venster op het tabblad ‘Beschikbaarheid van genodigden’. Daar kun je onder elkaar de namen van de MT-leden invullen die je wilt uitnodigen. Nu krijg je van elk persoon te zien wanneer hij of zij vrij of bezet is. De bovenste balk laat zien op welke momenten zij allemaal bezet of beschikbaar zijn.

Reageer op dit artikel