vraag & antwoord

Kan ik in Word een organigram maken zonder gebruik te maken van MS Organigram 2.0?

Digitaal werken

Dat kan door de werkbalken ‘tabellen en randen’ en ‘tekenen’ te activeren. Je kunt een tabel tekenen door in ‘tabellen en randen’ te klikken op het potlood (linksboven) en hiermee in je document rechthoeken te tekenen op de plaatsen die jij wilt. Je kunt gewoon typen in de rechthoeken. In de werkbalk ‘tekenen’ klik je […]

Dat kan door de werkbalken ‘tabellen en randen’ en ‘tekenen’ te activeren. Je kunt een tabel tekenen door in ‘tabellen en randen’ te klikken op het potlood (linksboven) en hiermee in je document rechthoeken te tekenen op de plaatsen die jij wilt. Je kunt gewoon typen in de rechthoeken. In de werkbalk ‘tekenen’ klik je de optie aan om lijnen te trekken tussen de rechthoeken.

Reageer op dit artikel