vraag & antwoord

Kan ik op verschillende pagina’s verschillende kop- of voetteksten maken?

Digitaal werken

Dit is inderdaad mogelijk. Hiervoor maak je gebruik van de werkbalk Koptekst en voettekst die verschijnt op het moment dat je een koptekst of voettekst gaat maken.Op deze werkbalk heb je de knop Pagina-instelling. Daar klik je op. In het venster dat verschijnt (op het tabblad Indeling) kun je jouw gewenste instellingen doen. Met een […]

Dit is inderdaad mogelijk. Hiervoor maak je gebruik van de werkbalk Koptekst en voettekst die verschijnt op het moment dat je een koptekst of voettekst gaat maken.

Op deze werkbalk heb je de knop Pagina-instelling. Daar klik je op. In het venster dat verschijnt (op het tabblad Indeling) kun je jouw gewenste instellingen doen. Met een klik op de knop OK is dit ingesteld.

Nu ga je aangeven wat er in de verschillende kopteksten en voetteksten moet komen staan.
In het kader waar je de koptekst of voettekst maakt, zie je staan met welke tekst je nu bezig bent. Met behulp van de knoppen (Volgende weergeven) en (Vorige weergeven) kun je naar de verschillende kopteksten schakelen.

Met dank aan Trudy van Mil, SPC Training bv, e-mail: msm@spctraining.nl.

Reageer op dit artikel