vraag & antwoord

Kun je een tabel vanaf internet importeren naar een Worddocument?

Digitaal werken

Tabellen op internet zijn vaak opgemaakt in HTML-code, Javascript of andere internet-codetaal. Je kunt de code-taal kopiëren (rechtermuisknop > bron weergeven) maar die moet je dan weer in een webpagina openen om te kunnen lezen. Je kunt het beste via de knip-en-plak methode vanaf het internet kopiëren. D.m.v. kopiëren en ‘plakken speciaal’> HTML-indeling kun je […]

Tabellen op internet zijn vaak opgemaakt in HTML-code, Javascript of andere internet-codetaal. Je kunt de code-taal kopiëren (rechtermuisknop > bron weergeven) maar die moet je dan weer in een webpagina openen om te kunnen lezen. Je kunt het beste via de knip-en-plak methode vanaf het internet kopiëren. D.m.v. kopiëren en ‘plakken speciaal’> HTML-indeling kun je de weergave van de internetpagina kopiëren naar bijvoorbeeld een Word-document. Verder worden op webpagina’s ook GIF-bestanden gebruikt (plaatjes e.d.). Je kunt deze bestanden downloaden met de rechterknop van je muis, de afbeelding kun je openen in een document.

 

Reageer op dit artikel