vraag & antwoord

Kun je in een e-mail briefpapier gebruiken met het bedrijfslogo erop?

Digitaal werken

In Outlook kun je een sjabloon aanmaken met de huisstijl van je organisatie , bijvoorbeeld hetzelfde lettertype, het logo e.d.1. Ga in je werkbalk naar Acties > Nieuw e-mailbericht > HTML (geen briefpapier).2. Je hebt nu een leeg mailbericht, dat kun je opmaken volgens je huisstijl door bijvoorbeeld het lettertype te kiezen, het logo op de […]

In Outlook kun je een sjabloon aanmaken met de huisstijl van je organisatie , bijvoorbeeld hetzelfde lettertype, het logo e.d.
1. Ga in je werkbalk naar Acties > Nieuw e-mailbericht > HTML (geen briefpapier).
2. Je hebt nu een leeg mailbericht, dat kun je opmaken volgens je huisstijl door bijvoorbeeld het lettertype te kiezen, het logo op de juiste plaats te zetten, je kunt een link achter het logo plaatsen, enz.
3. Sla het sjabloon op.
4. Als je een opgemaakt e-mailbericht wilt verzenden, kun je vanuit het slabloon gaan werken.


 

Reageer op dit artikel