vraag & antwoord

Kun je in Excel de spelling van je werkboeken controleren?

Digitaal werken

De spellingscontrole functie vind je onder Extra. Bij het starten van de spellingcontrole wordt alleen het werkblad dat op het scherm staat gecontroleerd. Als je werkboek meerdere pagina’s telt die allemaal gecontroleerd moeten worden, dan kun je die het beste allemaal eerst selecteren voor je de spellingcontrole start. Dit doe je als volgt: druk de […]

De spellingscontrole functie vind je onder Extra. Bij het starten van de spellingcontrole wordt alleen het werkblad dat op het scherm staat gecontroleerd. Als je werkboek meerdere pagina’s telt die allemaal gecontroleerd moeten worden, dan kun je die het beste allemaal eerst selecteren voor je de spellingcontrole start.

  • Dit doe je als volgt: druk de Ctrl-toets in en houd deze ingedrukt terwijl je onder in beeld een voor een de tabs van alle werkbladen aanklikt.
  • Of sneller: klik met de rechtermuisknop op een van de tabs om een snelmenu te openen. Kies in het snel-menu de optie ‘alle bladen selecteren’ en druk op de F7-toets om de spellingcontrole te starten.

Reageer op dit artikel