vraag & antwoord

Mijn baas vergeet mij regelmatig een kopie van zijn mailtjes te sturen, terwijl ik ze wel moet beantwoorden. Hoe krijg ik inzicht in zijn ‘inbox’?

Digitaal werken

Om proactief te kunnen werken en een volledig inzicht te hebben in de communicatie van je leidinggevende, kun je zijn mailbox boven of onder jouw mailbox op je eigen scherm zetten. Vraag hiervoor echter eerst altijd toestemming aan je leidinggevende. Het werkt als volgt: Ga in het werkstation van je manager (!) staan op ‘postvak […]

Om proactief te kunnen werken en een volledig inzicht te hebben in de communicatie van je leidinggevende, kun je zijn mailbox boven of onder jouw mailbox op je eigen scherm zetten. Vraag hiervoor echter eerst altijd toestemming aan je leidinggevende. Het werkt als volgt:

Ga in het werkstation van je manager (!) staan op ‘postvak in’ met daarachter zijn naam. Nu klik je op de rechtermuisknop en kiest voor ‘eigenschappen’. In het pop-upscherm kies je voor het tabblad ‘machtigingen’ en daarna voor ‘toevoegen’. Uit het lijstje dat nu op je scherm verschijnt kies je je eigen naam en klikt op ‘OK’. Vervolgens op ‘toegangsniveau’ en daarna voor eigenaar.
Nu heb je alle rechten en kun je de dienstverlening aan je manager optimaliseren.

Reageer op dit artikel