vraag & antwoord

Waar vind ik een programma over bibliotheekbeheer?

Digitaal werken

Je kunt op www.factomedia.nl de cd-rom Tijdschriftenbeheer van uitgeverij Kluwer bestellen. Met dat programma kun je abonnementen op diverse media, maar ook losse nummers van tijdschriften, rapporten, boeken en cd’s beheren. Ook kunnen abonnementen en opzegtermijnen worden bewaakt, en kan een uitleenadministratie met circulatielijsten worden bijgehouden. Het ISBN/bestelnummer is 9014067178. Je kunt de cd-rom bestellen bij […]

Je kunt op www.factomedia.nl de cd-rom Tijdschriftenbeheer van uitgeverij Kluwer bestellen. Met dat programma kun je abonnementen op diverse media, maar ook losse nummers van tijdschriften, rapporten, boeken en cd’s beheren. Ook kunnen abonnementen en opzegtermijnen worden bewaakt, en kan een uitleenadministratie met circulatielijsten worden bijgehouden. Het ISBN/bestelnummer is 9014067178.

Je kunt de cd-rom bestellen bij Kluwer Klantenservice, tel. 0570-67 33 58, of per e-mail: info@kluwer.nl.

Reageer op dit artikel