vraag & antwoord

Hoe kan ik een YouTube-filmpje opnemen in een Powerpoint-presentatie?

Digitaal werken

Videofilmpjes die te zien zijn op You Tube zijn alleen bedoeld om te bekijken en niet om ergens vast te leggen. Toch is er een manier. Op de site www.zamzar.com kun je de link van het filmpje invoeren. (Die link vind je natuurlijk op You Tube zelf.) Vervolgens zet Zamzar het bestand om naar het […]

Videofilmpjes die te zien zijn op You Tube zijn alleen bedoeld om te bekijken en niet om ergens vast te leggen. Toch is er een manier. Op de site www.zamzar.com kun je de link van het filmpje invoeren. (Die link vind je natuurlijk op You Tube zelf.) Vervolgens zet Zamzar het bestand om naar het bestandsformaat dat je hebt aangevinkt en stuurt het naar jouw e-mailadres.
Er zit wel een beperking aan: de ‘bewaartermijn’ is één dag, dus als je het niet meteen opslaat, ben je het weer kwijt.

Toubleshooting bij computerpresentaties
Boek: TaalAnker 60, Digitaal presenteren
Training: Secretaresse met stijl: effectief presenteren

Reageer op dit artikel