vraag & antwoord

Zijn er ook goede, gratis virusscanners?

Digitaal werken

Jazeker, er is bijvoorbeeld: Avast! Dat is een gratis virusscanner. Het programma biedt goede bescherming voor zowel de browser als je e-mailprogramma en gebruikt veel minder geheugen dan virusscanners die niet gratis zijn, zoals Norton en McAfee. Hierdoor kan je een stuk sneller met je pc werken. Meer informatie vind je op: <A href="http://www.avast.nl"target=_blank Avast. […]

Jazeker, er is bijvoorbeeld: Avast! Dat is een gratis virusscanner. Het programma biedt goede bescherming voor zowel de browser als je e-mailprogramma en gebruikt veel minder geheugen dan virusscanners die niet gratis zijn, zoals Norton en McAfee. Hierdoor kan je een stuk sneller met je pc werken. Meer informatie vind je op: <A href="http://www.avast.nl"target=_blank Avast.

3 manieren om e-mails op te slaan
E-mailarchiveren
Hoe kom ik van mijn spam af?
Boek: RSI, wrijven helpt niet, wat wel?
Training: E-learning sneltoetsen

Reageer op dit artikel