vraag & antwoord

Is er een computerprogramma voor archiveren?

Digitaal werken

Voor archiveren (documentmanagement) is goede software verkrijgbaar. Met behulp van zo’n programma maak je het opslaan en beheersen van de documentenstroom eenvoudiger. HotDocs® bijvoorbeeld is een programma voor documentmanagement, workflow en documentherkenning. Het is speciaal ontwikkeld voor de ‘kleinere en middelgrote’ organisatie. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en de integratie met andere systemen vormt […]

Voor archiveren (documentmanagement) is goede software verkrijgbaar. Met behulp van zo’n programma maak je het opslaan en beheersen van de documentenstroom eenvoudiger.

HotDocs® bijvoorbeeld is een programma voor documentmanagement, workflow en documentherkenning. Het is speciaal ontwikkeld voor de ‘kleinere en middelgrote’ organisatie. Het is vrij eenvoudig te gebruiken en de integratie met andere systemen vormt geen probleem.

Gedigitaliseerd archiveren, kan uit de volgende onderdelen bestaan:
– (de)centraal registreren;
– classificeren;
– digitaliseren/scannen;
– archiveren;
– distribueren/verdelen van alle vormen van informatie (brieven, faxen, telefoontjes, e-mails).

Voor meer voorbeelden van archiveerprogramma’s typ je ‘Document Management’ in op Google.

Reageer op dit artikel