vraag & antwoord

Outlook 2007: nog niet gelezen

Digitaal werken

Hoe voorkom ik dat de berichten in mijn inbox meteen als gelezen gemarkeerd zijn als ik ze maar even aanklik? Heel simpel. Ga in het menu naar Extra, en kies Opties. Open het tabblad Overige. Druk op de knop Leesvenster. Verwijder hier het vinkje naast Item als gelezen markeren als de selectie wordt gewijzigd. Bevestig […]

Hoe voorkom ik dat de berichten in mijn inbox meteen als gelezen gemarkeerd zijn als ik ze maar even aanklik?

Heel simpel. Ga in het menu naar Extra, en kies Opties.
Open het tabblad Overige.
Druk op de knop Leesvenster.
Verwijder hier het vinkje naast Item als gelezen markeren als de selectie wordt gewijzigd.
Bevestig met OK.

Outlook-tip: cc’s in een andere kleur
Afzenders blokkeren in Outlook
Feestdagen in agenda importeren
Boek: Secretaresse als informatiemanager

Reageer op dit artikel