vraag & antwoord

<strong>Letterkast</strong>

Digitaal werken

‘Hoe kan ik in Word snel schakelen tussen hoofdletters en kleine letters?’ Je kunt heel snel en eenvoudig switchen tussen bovenkast en onderkast door de toetsen Shift + F3 te gebruiken. Selecteer het betreffende woord en druk een paar keer op Shift + F3. Je ziet dat onderkast en bovenkast wisselen! Is het een woord […]

‘Hoe kan ik in Word snel schakelen tussen hoofdletters en kleine letters?’

Je kunt heel snel en eenvoudig switchen tussen bovenkast en onderkast door de toetsen Shift + F3 te gebruiken. Selecteer het betreffende woord en druk een paar keer op Shift + F3. Je ziet dat onderkast en bovenkast wisselen! Is het een woord aan het begin van een zin? Dan zul je zien dat er drie opties zijn: alles onderkast, alles bovenkast of alleen de beginletter bovenkast. Handig!

Gebruik Ctrl + Shift + A om alleen te wisselen tussen kleine letters en hoofdletters. Of: open de tab Start en klik de Aa-knop aan: er zijn dan vijf opties.

Regelnummers toevoegen in Word
Formulier maken in Word
Grafiek toevoegen in Word
Tekst in Word passend maken
Kan ik mijn Worddocument beveiligen?
Boek: Secretaresse als informatiemanager
Training: Efficiënt aan de slag met Word

Reageer op dit artikel