vraag & antwoord

Plaatje verkleinen

Digitaal werken

Op mijn werk moet ik af en toe een plaatje in een document plakken. Soms zijn die echter megagroot. Weten jullie hoe ik die plaatjes kan verkleinen? Ja, op het internet kun je een superhandige, gratis tool  vinden om plaatjes te verkleinen:  www.plaatjeverkleinen.nl. Je kunt het plaatje vervolgens kopiëren en in je document plakken. Natuurlijk […]

Op mijn werk moet ik af en toe een plaatje in een document plakken. Soms zijn die echter megagroot. Weten jullie hoe ik die plaatjes kan verkleinen?

Ja, op het internet kun je een superhandige, gratis tool  vinden om plaatjes te verkleinen:  www.plaatjeverkleinen.nl.

Je kunt het plaatje vervolgens kopiëren en in je document plakken. Natuurlijk kun je het plaatje ook opslaan in het nieuwe formaat.

Kan ik in Outlook een afbeelding die ik als bijlage meestuur, verkleinen?
Hebben jullie een tip om een tekst in Word passend te maken?
Schermafdruk maken
Boek: Externe communicatie
Training: Slimmer werken met Excel 2007/2010

Reageer op dit artikel