vraag & antwoord

Hoe wis ik in mijn Outlookagenda mijn ‘voltooide taken’?

Digitaal werken

Al je taken (en e-mails met vlaggetjes) komen onder je agenda in het takenvenster te staan. Als je op een vlaggetje klikt wordt de betreffende taak voltooid en dus doorgestreept. Als je het niet prettig vindt dat deze voltooide taken zichtbaar blijven, klik dan met rechts op de titelbalk van dit takenvenster en vink uit […]

Al je taken (en e-mails met vlaggetjes) komen onder je agenda in het takenvenster te staan. Als je op een vlaggetje klikt wordt de betreffende taak voltooid en dus doorgestreept. Als je het niet prettig vindt dat deze voltooide taken zichtbaar blijven, klik dan met rechts op de titelbalk van dit takenvenster en vink uit dat voltooide taken weergegeven moeten worden.

Outlook: CC’s in een andere kleur
Outlook: taken maken en rangschikken
Outlook: koppel een herinnering aan je e-mailberichten
Training: Masterclass Outlook 2010 (nieuw!)

Reageer op dit artikel