vraag & antwoord

Word: automatische invoer

Digitaal werken

“Ik werk aan een sjabloon van een contract in Word 2013. Hierin heb ik tekstvelden gezet waar informatie ingevuld moet worden, bijvoorbeeld [NAME], [PROJECT]. Verderop in het document komen deze velden nog een aantal keer voor. Is het mogelijk deze velden te koppelen, zodat ik 1 soort tekstveld maar 1 keer hoef in te vullen? Dus dat het automatisch […]

Word: automatische invoer

“Ik werk aan een sjabloon van een contract in Word 2013. Hierin heb ik tekstvelden gezet waar informatie ingevuld moet worden, bijvoorbeeld [NAME], [PROJECT]. Verderop in het document komen deze velden nog een aantal keer voor. Is het mogelijk deze velden te koppelen, zodat ik 1 soort tekstveld maar 1 keer hoef in te vullen? Dus dat het automatisch verderop in het document aangevuld wordt? Verder wil ik in de voettekst van het document ook dit soort tekstvelden zetten, maar dit lukt me niet. Wat is hiervoor een goede optie?”

Lees het uitgebreide antwoord met stappenplannen in dit artikel over automatische invoer in Word van Dick van der Boor, van AVK.

Reageer op dit artikel