artikel

Piahelpt: ook voor de juiste leverancier van mobiele telefonie

Faciliteren

Piahelpt.nl is het online initiatief dat bedrijven helpt bij de inkoop van zakelijke diensten. Het platform ontlast in het inkoopproces en stelt op basis van specifieke behoeften vrijblijvend de best passende leveranciers voor.

Piahelpt.nl is een startup en draait momenteel een pilot om de potentie te toetsen in de markt. Wij spraken Eddy Gijssel, expert op het gebied van mobiele telefonie, over het initiatief.

Piahelpt: ook voor de juiste leverancier van mobiele telefonie

– Sponsored content door Piahelpt.nl –

Allereerst: wie ben je en wat is je rol bij Piahelpt.nl?

“Mijn naam is Eddy Gijssel. Met meer dan 25 jaar ervaring in Telecom ben ik één van de markt experts bij Piahelpt.nl. Ik begeleid de klanten van Piahelpt.nl in de zoektocht naar de juiste leverancier voor mobiele telefonie.”

Wat maakt inkopen in juist deze sector zo lastig?

“Er is een enorm aanbod in zakelijke abonnementen en providers. Zoveel dat vergelijken bijna niet te doen is. Iedere aanbieder heeft andere acties, andere voorwaarden en wel of niet een gratis toestel. En dit aanbod wisselt vaak ook nog eens iedere maand. Hoe weet je dan zeker of je wel de beste deal hebt? Piahelpt.nl ondersteunt bij het inkopen van mobiele telefonie en gaat daarin veel verder dan andere online initiatieven. Want alleen een goede deal in prijs voldoet vaak niet volledig aan de behoeften van een bedrijf.”

Verschilt het onder de streep dan echt zoveel per aanbieder?

“Niet per sé in prijs, maar wel degelijk in dienstverlening. Screent de leverancier bijvoorbeeld regelmatig de facturen? Worden er maandelijks bundeladviezen verstrekt op basis van het bel- en internetgedrag? Wat zijn de financiële consequenties als de databundel wordt overschreden? Of kunnen MB’s en minuten meegenomen worden naar de volgende maand? Wat kost het om buiten Europa te bellen of te internetten? Hoe bereikbaar is de leverancier bij problemen? Hoe eenvoudig zijn SIM-wissels en contractovernames te regelen? Dat zijn belangrijke zaken in de samenwerking met een mobiele telefonie leverancier die vaak over het hoofd worden gezien in het inkoopproces.”

Hoe vereenvoudigt Piahelpt.nl dit proces?

“Piahelpt.nl begeleidt je intensief bij het vaststellen van de specifieke wensen en behoeften van de organisatie. Via Piahelpt.nl ontvang je in no time een offerte van de 3 best passende leveranciers, waarna je zelf in gesprek kunt gaan met deze leveranciers om te bepalen met wie je zaken wilt gaan doen. Omdat de leveranciers een offerte maken in het standaard format van Piahelpt.nl, worden geen belangrijke zaken vergeten en zijn offertes eenvoudig te vergelijken. Piahelpt.nl biedt deze ondersteuning volledig gratis aan”.

Hoe werkt het?

“Simpel: ben je op zoek naar een leverancier voor mobiele telefonie? Zet je vraag dan vrijblijvend uit op Piahelpt.nl. Deze wordt binnen 24 uur opgepakt door mijzelf of één van de andere experts. Op basis van de specifieke wensen en behoeften gaan wij op zoek naar de 3 drie beste potentiële leveranciers. Hun offertes mailen we in no time aan je terug in ons standaard format. Zo weet je zeker dat je appels met appels aan het vergelijken bent. En dat maakt kiezen een stuk sneller en eenvoudiger.”

Laat Piahelpt.nl ook jou helpen om de juiste mobiele telefonie leverancier te vinden. Ga naar http://www.piahelpt.nl/mobiele-telefonie en laat ons weten waar je naar op zoek bent.

Reageer op dit artikel