nieuws

10.000 secretaressen bij ManagementSupport.nl

Faciliteren

Al meer 10.000 secretaressen zijn een kijkje komen nemen op ManagementSupport.nl. En voor de meeste blijft het niet bij een eenmalig bezoekje. Wekelijks surfen zo’n 2.500 managementondersteuners naar de site.

Al meer 10.000 secretaressen zijn een kijkje komen nemen op ManagementSupport.nl. En voor de meeste blijft het niet bij een eenmalig bezoekje. Wekelijks surfen duizenden managementondersteuners naar de site. En daarmee is ManagementSupport.nl binnen een half jaar uitgegroeid tot een van de populairste secretaressensites.

VEEL REACTIES

Uit de vele reacties van bezoekers blijkt dat de site goed wordt gewaardeerd. Nog steeds komen er dagelijks tientallen e-mailtjes binnen met vragen en reacties, die door een deskundige redactie binnen 7 werkdagen worden beantwoordt. Interessante vragen worden ook gepubliceerd op de site.

DE SHOP GROEIT

Het informatie- en productenaanbod op de site groeit. Sinds de start in april zijn er al veel tools en checklisten bijgekomen en de site blijft zich ontwikkelen. Het aanbod wordt dus alleen maar groter!
Inmiddels kun je ook steeds meer producten aanschaffen voor kantoor. Voor bloemen, koeriersdiensten en zakenreizen kun je al bij ManagementSupport.nl terecht. Nog even en dan kun je ook promotionele artikelen bestellen. ManagementSupport.nl gaat daarvoor samenwerken met Interpresent.nl. Vanaf 1 december kun je ook je kantoorartikelen bestellen bij ManagementSupport.nl.

Reageer op dit artikel