nieuws

Afvalcontainers huren via internet

Faciliteren

Heb je verschillende afvalstromen in je bedrijf en wil je daar op een makkelijke manier vanaf? Huur dan eens digitaal een afvalbak. Het scheelt ook in de kosten.

Via de website besteleencontainer.nl kunnen bedrijven en particulieren zeven dagen per week een container reserveren. Achter de website gaat een landelijk systeem van containerverhuur en inzameling schuil. Via hun postcode komen bezoekers van de website bij de dichtstbijzijnde AVR-vestiging uit en kunnen dan direct zien welke soorten containers beschikbaar zijn.

 

Offerte

Bedrijven komen automatisch in een offerteaanvraag terecht, waarmee AVR een aanbod-op-maat kan maken. Voor vrijwel iedere soort afval, zoals papier, glas of bouw- en sloopafval, is een aparte container te bestellen. AVR beloont relaties die het afval zo goed mogelijk scheiden met een lagere inzamelprijs.

Reageer op dit artikel