nieuws

Alles-in-een machine

Faciliteren

Hewlett-Packard brengt een apparaat op de markt dat alles kan: printen, faxen, kopiëren en scannen. En alles in kleur.

Met één apparaat faxen, scannen, kopiëren en printen kan met de nieuwe HP Officejet v40 van Hewlett-Packard.

ALLES-IN-EEN

Het compacte alles-in-een apparaat biedt verschillende functies zoals kleurafdrukken met fotokwaliteit, kleur- en gewone faxen, (kleur)scans en kleurkopieën, de Officejet schijnt dit allemaal te kunnen zonder dat kwaliteit of snelheid verloren gaat.

KLEURENFAX

Verder introduceert HP voor op kantoor een snelle kleurenfax voor normaal papier, de HP Fax 1220. Volgens de fabrikant produceert het apparaat faxberichten van hoge kwaliteit, met heldere tekst en kleuren, ook kun je er kleurkopieën mee maken. Je kunt de fax zo instellen dat je berichten in kleur of gewoon in zwart-wit ontvangt. Er zijn tien toetsen voor het kiezen van veel gebruikte nummers, en honderd extra snelkiestoetsen. En, je kunt een fax in één keer versturen naar maximaal twintig nummers. Ook kunnen faxen in het geheugen worden opgeslagen zodat je ze later kunt verzenden.

Reageer op dit artikel