nieuws

Boekhoudkundige balans

Faciliteren

Heb je boekhoudkundige taken nog niet helemaal onder de knie? Of is boekhouden nog onbekend terrein voor je? In vijf maanden kunnen journaal en winst- en verliesrekening voor jou gesneden koek zijn.

Heb je boekhoudkundige taken nog niet helemaal onder de knie? Of is boekhouden nog onbekend terrein voor je? In vijf maanden kunnen journaal en winst- en verliesrekening voor jou gesneden koek zijn.
 
Met het studiepakket Basiskennis Boekhouden doe je niet alleen alle kennis op die nodig is voor een het starten van taken als debiteuren- en voorraadadministratie. Het kan ook de basis voor je verdere carrière zijn.

Oefenen
In het pakket worden alle boekhoudbegrippen duidelijk uitgelegd, die worden aangevuld met voorbeelden. Ook vind je in de studieboeken veel oefeningen. Begrippen als journaal, grootboekrekening, balans en winst- en verliesrekening zijn na het volgen van de cursus gesneden koek.

Je kunt de cursus Basiskennis Boekhouden in vijf maanden doorlopen en vervolgens deelnemen aan het praktijkexamen. Ben je geïnteresseerd? Surf dan naar dit site Probeer Nu en ga via het kopje ‘Alfabet’ naar Basiscursus Boekhouden.

Reageer op dit artikel