nieuws

Brandveilig werken

Faciliteren

Je kent ze vast wel, die enge reclames waarin mensen rustig liggen te slapen terwijl hun huis in brand staat. Brrr! Misschien heb je er wel voor gezorgd dat je huis brandveilig is, maar hoe is het eigenlijk op je werk geregeld? De praktijkgids Brandveilige gebouwen vertelt alles over brandveiligheidsnormen in je werkomgeving.

Je kent ze vast wel, die enge reclames waarin mensen rustig liggen te slapen terwijl hun huis in brand staat. Brrr! Misschien heb je er wel voor gezorgd dat je huis brandveilig is, maar hoe is het eigenlijk op je werk geregeld? De praktijkgids Brandveilige gebouwen vertelt alles over brandveiligheidsnormen in je werkomgeving.

Wat gebeurt er als het gebouw waar je werkt in brand staat? Hangt er een vluchtaanduiding in het pand, zijn er genoeg blusapparaten en voldoen die aan de gestelde normen? Al deze zaken zijn van belang als je direct of indirect betrokken bent bij de brandveiligheid van je werkomgeving. Goede brandveiligheidsnormen zijn nu eenmaal van levensbelang.

Wegwijs
De praktijkgids Brandveilige gebouwen maakt je wegwijs in de wereld van wetten en regels en van internationale en nationale veiligheidsnormen. De gids bevat veel informatie over normen en geeft verschillende voorbeelden ter illustratie. Zo lees je wat er prioriteit heeft bij het creëren van een brandveilig gebouw.
De praktijkgids verschijnt in mei en kost 70 euro.

Reageer op dit artikel