nieuws

De opkomst van de ‘housekeeper’

Faciliteren

Veel bedrijven hebben er al een: een housekeeper. Die regelt alle zaken in en om het gebouw, op de werkplek en voor de medewerkers. Hij organiseert vergaderingen of een interne verhuizing, doet lichte schoonmaakwerkzaamheden, bestelt kantoorartikelen en brengt de post rond. Een soort butler of een veredeld ‘manusje van alles’?

Veel bedrijven hebben er al een: een housekeeper. Een housekeeper regelt alle zaken in en om het gebouw, op de werkplek en voor de medewerkers. Hij organiseert vergaderingen of een interne verhuizing, doet lichte schoonmaakwerkzaamheden, bestelt kantoorartikelen en brengt de post rond. Een soort butler of een veredeld ‘manusje van alles’?

‘Een housekeeper zorgt ervoor dat er een prettige werkomgeving is voor de medewerkers op een kantoor. Door de representatieve en proactieve houding is het een vertrouwd persoon in de organisatie. Ogenschijnlijke onbelangrijke details maken dat mensen lekker kunnen werken. Ondersteuning bij een vastgelopen kopieermachine, het uitruimen van de vaatwasser, een toner vervangen’, aldus Hans Hensbergen, directeur van Home at the Office – Housekeepers BV. Kortom… een kantoor op rolletjes.
Meer weten: zie www.homeattheoffice.nl.

Bron: Facility Management Magazine

Reageer op dit artikel