nieuws

Dubbele agenda

Faciliteren

Heb je al de agenda voor volgend jaar al besteld? Of vind je het moeilijk beslissen? De Office Management Agenda is er weer en mooier dan ooit. En superpraktisch.

De Office Management Agenda is superpraktisch. Je kunt er de agenda’s van twee personen in kwijt, twee managers of je manager en jijzelf. Je hoeft niet te priegelen in de marge, want er is schrijfruimte genoeg.

ZEVEN DAGEN

Een werkweek telt zeven dagen, want ook in het weekend zijn er verplichtingen. Extra notitieruimte voor geheugensteuntjes komt altijd van pas. Verder staan er veel handige adressen en telefoonnummers in en nuttige informatie, zoals schoolvakanties, (inter-)nationale feestdagen, titulatuur, secretaressever-enigingen en vakliteratuur.

Je kunt de Office Management Agenda 2001 bestellen in de shop op deze site. Als je deze agenda voor meerdere personen wilt bestellen krijg je 10 procent korting.

Reageer op dit artikel