nieuws

Elektronische factuurverwerking

Faciliteren

De handmatige verwerking van inkoopfacturen kost meestal veel tijd en het proces is moeilijk te beheersen. Het digitaal verwerken van deze facturen is een handige oplossing. Tijdens het seminar ‘Elektronische factuurverwerking’ leer je alles over deze digitale afhandeling van inkomende facturen.

De handmatige verwerking van inkoopfacturen kost meestal veel tijd en het proces is moeilijk te beheersen. Het digitaal verwerken van deze facturen is een handige oplossing. Tijdens het seminar ‘Elektronische factuurverwerking’ leer je alles over deze digitale afhandeling van inkomende facturen.

Inkoopfacturen zijn vaak lang onderweg binnen een organisatie, ze zijn ook nog eens moeilijk te traceren en soms verdwijnen ze zelfs. Tijdens het seminar ‘Elektronische factuurverwerking’ laten Xerox en BaseWare zien hoe het hele inkoopproces in goede banen kan worden geleid en tevens effectief en efficiënt kan worden beheerst en beheerd.

Demonstratie
Het seminar wordt georganiseerd door Xerox in samenwerking met business partner BasWare. Het vindt plaats op 23 maart bij Fort Voordorp in Groenekan. Dit ligt in de buurt van Utrecht. Met behulp van onder andere een demonstratie van de applicatie BasWare Invoice Processing laat men zien hoe een volledig digitale afhandeling van inkomende facturen kan worden gerealiseerd.

Reageer op dit artikel