nieuws

Extra kantoorruimte nodig?

Faciliteren

Gaat je bedrijf verhuizen of uitbreiden? Zoek je nog extra opslagruimte voor het archief? Op deze site kun je vraag en aanbod bekijken.

Gaat je bedrijf verhuizen of uitbreiden? Zoek je nog extra opslagruimte voor het archief? Of willen jullie juist wat vierkante meters kantoorruimte afstoten? Op deze site kun je vraag en aanbod bekijken.

ZOEKEN EN AANBIEDEN

Businesscentra.nl is een zoek- en plaatsingsmachine voor bedrijfsonroerend goed. De site is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar kantoorruimte, opslagruimte, winkelruimte, bouwgrond of een ander soort bedrijfsonroerend goed. En voor mensen die bedrijfsonroerend goed willen aanbieden.

TIJDELIJKE KANTOORRUIMTE

Naast permanent te huren of te kopen objecten is de site ook handig als je bedrijf bijvoorbeeld tijdelijk ergens kantoorruimte nodig heeft. Om bijvoorbeeld voor een paar maanden een projectteam onder te brengen of een marktonderzoek te doen. De markt voor deze flexibele verhuur is momenteel sterk in opkomst.
Het zoeken en aanbieden van kantoorruimte op businesscentra.nl is gratis.

Reageer op dit artikel