nieuws

Goedkoop auto’s huren met easyRentacar

Faciliteren

Het huren van een auto kan aardig in de prijzen lopen. EasyRentacar.com bied je de mogelijk een huurauto online te regelen voor een zacht prijsje.

EasyRentacar.com gaat auto’s verhuren voor een zeer aantrekkelijke prijs. In vergelijking met andere autoverhuurbedrijven vraagt dit bedrijf slechts eenderde van de gangbare prijs.

EasyRentacar is een dochter van EasyJet, de vliegmaatschappij die de concurrentie aanging met gevestigde luchtvaartbedrijven door te stunten met prijzen. Het bedrijf lijkt nu hetzelfde te willen doen in de autoverhuur sector.

ZAANDAM

Vanaf komende donderdag is een Mercedes A-klasse (Baby-Benz) in Zaandam te huur vanaf 35 gulden per dag. Eenmalig komt daar nog 20 gulden bovenop voor het rijklaar maken, ongeacht voor welke periode de auto wordt gehuurd. De laagste prijs bij de concurrentie begint boven de 100 gulden. Maar er zijn ook autoverhuurders die de klant laten instappen voor 139 gulden per dag.

ALLEEN BABY-BENZ

EasyRentacar.com houdt het simpel. Er is maar een soort auto te huur en boekingen je kunt alleen via internet boeken. Dat laatste brengt de distributiekosten omlaag en scheelt baliepersoneel.

Reageer op dit artikel