nieuws

Ideeën opdoen op de Orgatec 2004

Faciliteren

Gaan de oude bureaus en kasten eruit en wordt de hele inrichting van je bedrijf vernieuwd? Ga dan eens een kijkje nemen op de Orgatec 2004, een beurs voor kantoorinrichting in Keulen van 19 t/m 23 oktober.

Gaan de oude bureaus en kasten eruit en wordt de hele inrichting van je bedrijf vernieuwd? Ga dan eens een kijkje nemen op de Orgatec 2004, een beurs voor kantoorinrichting in Keulen van 19 t/m 23 oktober.

Het thema van de beurs is ‘Living at work’, geënt op de steeds sterker wordende relatie tussen werk en privé. Er zijn vier forums met als thema’s Real Estate/Architecture, Management, Office en Trends. Ook is er een wedstrijd Best Office 2004 en een marktplein met 25 thema-eilanden. Verder wordt aandacht besteed aan het Facility Management Congres dat tegelijkertijd plaatsvindt. En natuurlijk kun je de stands van alle kantoorinrichters bezoeken.

Meer informatie vind je op de site van Orgatec.

Reageer op dit artikel