nieuws

Je werkplek instellen met een keycard

Faciliteren

Werk je in deeltijd en deel je een werkplek? Of werk je vanachter een flexplek? Stel je werkplek ‘automatisch’ in met behulp van een keycard.

Werk je in deeltijd en deel je een werkplek? Of werk je vanachter een flexplek? Stel je werkplek ‘automatisch’ in met behulp van een keycard.

Kantoorinrichter ASPA heeft een keycard ontwikkeld waarmee je je werkplek elektronisch kunt aanpassen. De keycard bevat een chip die jouw persoonlijke gegevens opslaat. Om je bureau volgens jouw wensen in te stellen, haal je de kaart langs een hoekje op het bureaublad en het systeem herkent de gebruiker: werkhoogte, zithoogte en monitorhoogte worden automatisch ingesteld. Ook de hoeveelheid licht op de werkplek wordt automatisch ingesteld door de ingebouwde lichtmeter in de card.

Reageer op dit artikel