nieuws

Kinderopvang op Internet

Faciliteren

Organisaties die kinderopvang voor hun werknemers willen regelen, kunnen daarvoor onder andere terecht bij Hop Marjanneke. Sinds kort op het Hop Marjanneke internet te bezoeken.

Organisaties die kinderopvang voor hun werknemers willen regelen, kunnen daarvoor onder andere terecht bij Hop Marjanneke. Hop Marjanneke is een landelijke werkend advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van bedrijfsgerichte kinderopvang. De nieuwe site bevat uiteenlopende informatie over bedrijfsgerichte kinderopvang voor onder andere werkgevers en werknemers.

Naast het laatste nieuws uit de wereld van de kinderopvang, gaat de site ook in op de voordelen en kosten van bedrijfsgerichte kinderopvang. De site geeft ook een overzicht van de keuzen die een werkgever kan maken voordat kinderopvang aan de medewerkers wordt aangeboden. De meest essentiële is: ‘Zelf doen of uitbesteden?’ Op de site wordt een aantal overwegingen gepresenteerd.

Hop Marjanneke bemiddelt al sinds 1986 in opdracht van werkgevers naar alle vormen van kinderopvang. Hop Marjanneke beschikt over eigen erkende gastouderbureau’s in het midden en westen van het land. Ook tijdens bedrijfsevenementen verzorgt het bureau entertainment en opvang voor kinderen van nul tot dertien jaar.

Reageer op dit artikel