nieuws

Lunch bestellen via hapgids

Faciliteren

Makkelijk: op je werk een lunch of maaltijd bestellen. Na de benzinepas en het op rekening bestellen van bloemen introduceert HapGids nu ‘HapGids WERKT!’. Op deze manier bestel je op een simpele manier lunches en overwerkmaaltijden.

Makkelijk: op je werk een lunch of maaltijd bestellen. Na de benzinepas en het op rekening bestellen van bloemen introduceert HapGids nu ‘HapGids WERKT!’. Op deze manier bestel je op een simpele manier lunches en overwerkmaaltijden.

Website

HapGids, die met haar website www.hapgids.nl al jaren lang bekend staat als de meest uitgebreide eten-bestelsite, breidt haar diensten uit naar de zakelijke markt. Ervaring van HapGids leert, dat er onder bedrijven een grote behoefte bestaat om lunches en overwerkmaaltijden op rekening te kunnen bestellen.

Persoonlijk account

Na een succesvolle test met het Fortis hoofdkantoor in Utrecht en een aantal andere bedrijven, lanceert HapGids deze week haar nieuwe gemaksdienst in Nederland en Engeland. Via www.hapgidswerkt.nl kunnen bedrijven in Nederland, met behulp van het inloggen op hun persoonlijke account, met enkele klikken eten bestellen voor de gehele afdeling zonder contant af te rekenen bij de koerier. HapGids WERKT! gaat van start in Amsterdam, Den Haag, en Utrecht.

Laagdrempelig


HapGids WERKT! is een zeer laagdrempelige dienst en werkt volgens het ‘no cure no pay’-principe. Bovendien kunnen bedrijven profiteren van een aanzienlijke kostenbesparing door het elimineren van declaratieformulieren en het ontvangen van één factuur voor alle bestelde maaltijden.

Sushi

Het aanbod van bezorgrestaurants op de website van HapGids WERKT! is zeer gevarieerd. Zo heeft men volop keuze: van spareribs tot sushi en van pizza tot de vrijdagmiddag borrelhap. ‘We creëren een win-win-situatie voor de bij ons aangesloten restaurants en haar zakelijke afnemers. Wij brengen klanten aan bij de restaurants en realiseren veelal kostenbesparingen bij de bedrijven, die nu zeer gemakkelijk hun lunches of overwerkmaaltijden op rekening kunnen bestellen’, aldus oprichter Laurens Groenendijk.

<!– D(["mb","

Noot voor redacties:

HapGids is in 2001 gestart i.s.m. Wegener NV en is sindsdien een toonaangevende partij voor het online eten bestellen in Europa. HapGids is met ruim 1.250 aangesloten bezorgrestaurants de meest uitgebreide online aanbieder van deze service in Nederland, Duitsland en Engeland. Naast haar online activiteiten verspreidt HapGids jaarlijks ruim drie miljoen gidsen huis-aan-huis met menu’s en van bezorgrestaurants en adviseert nieuwe restaurant(ketens) met het opzetten van een professionele bezorgservice.

Voor meer informatie:
Uitgeverij HapGids
Dhr. Laurens H. Groenendijk
tel.+31 (0)30-2425650
fax.+31 (0)30-2425655
laurens@hapgids.nl
www.hapgids.nl
www.hapgidswerkt.nl

———————————————————-
http://www.nieuwsbank.nl/inp/2006/02/15/t002.htm

Dit bericht wordt u in opdracht van de afzender toegezonden
met behulp van het Nieuwsbank persberichtenfilter. Hebben
wij het filter verkeerd ingesteld of is het email adres niet
juist, neem dan contact op met distributeur@nieuwsbank.nl

NIEUWSbank
interactief Nederlands persbureau
_________________________________
tel. 030-2881286  fax 030-2802114
postbus 5113, 3502 JC  Utrecht NL
http://www.nieuwsbank.nl/
_________________________________
passende aandacht voor elk nieuws
“,0] ); //–>

Reageer op dit artikel