nieuws

Mega Post-it om secretaressedag niet te vergeten

Faciliteren

Maar liefst 50 procent van alle bazen doet niks aan secretaressedag. Ze vergeten het doodgewoon. En nog eens 25 procent van de managers laat zijn of haar secretaresse zélf een cadeau kopen. Je verdient beter! Bestel daarom nu alvast een gratis post-it op reuzenformaat en plak hem op het portier van je baas. En win ook nog een pluim.

Maar liefst 50 procent van alle bazen doet niks aan secretaressedag. Ze vergeten het doodgewoon. En nog eens 25 procent van de managers laat zijn of haar secretaresse zélf een cadeau kopen. Je verdient beter! Bestel daarom nu alvast een gratis post-it op reuzenformaat en plak hem op het portier van je baas. En win ook nog een pluim. 

Clichématig

Deze geinige Post-it actie is afkomstig van de firma Pluimen BV uit Rotterdam, zij verkopen belevenissen als relatiegeschenk. In plaats van de clichématige pen, klok of kalender heeft Pluimen vouchers in de aanbieding die recht geven op een te kiezen belevenis. Voor secretaressen heeft Pluimen 3 soorten bedacht, rood (25 euro), groen (35) en blauw (50). Denk dan niet aan een duf bosje bloemen als geschenk, maar bijvoorbeeld aan een handgemaakt sieraad, een haircut bij een hippe kapper of een workshop discodansen.


Wedstrijd

Dus als je manager dat reuzenmemoblaadje op zijn auto, deur of PC aantreft, dan vat hij/zij de hint voor 20 april wel! Er is ook nog een wedstrijd aan verbonden. Zet jouw originele vindplaats voor de Post-it op een foto en je maakt kans op een paarse pluim. Zie www.secretaressedagnietvergeten.nl.

Reageer op dit artikel