nieuws

Multiverstelbare stoel

Faciliteren

Ergonomisch verantwoord zitten kan lichamelijke klachten voorkomen. Een multiverstelbare bureaustoel kun je aanpassen aan jouw lichaam.

Ergonomisch verantwoord zitten heeft op dit moment alle aandacht. Gelukkig maar, want een goede stoel kan veel ellende voorkomen. Langdurig zitten in dezelfde positie betekent met name voor de rug een behoorlijke belasting. Autostoelenontwerper Scheel, heeft nu een multiverstelbare bureaustoel ontwikkeld.

AANPASSEN

Het geheim van goed zitten is de verstelbaarheid van de stoel. Een stoel wordt meestal ontworpen voor het doorsneepostuur. Alleen als je de stoel kunt aanpassen aan jouw eigen lichaam kun je rugklachten voorkomen. Den nieuwe stoel heet de Scheel 24 Uur Stoel en in de showroom in Naarden kun je zien hoe hij werkt. Alle instellingen zijn makkelijk en snel aan te passen aan de individuele gebruiker.

Reageer op dit artikel