nieuws

Online salarisadministratie

Faciliteren

Voor het MKB brengt ICT-dienstverlener CMG een online salarissysteem op de markt: Epayroll.

Voor het MKB brengt ICT-dienstverlener CMG een salarissysteem via internet op de markt: Epayroll. Het systeem is speciaal ontwikkeld voor het midden en kleinbedrijf en administratie- en accountantskantoren, ook kan Epayroll voor specifieke branches geschikt worden gemaakt.

HOE WERKT HET?

Eenvoud is volgens CMG het kenmerk van Epayroll, dit vanwege de overzichtelijk opbouw en het gebruikersgemak van het programma.

Bedrijfsgegevens worden eenmalig ingevoerd, daarna neemt het periodiek verwerken van de salarisgegevens een paar minuten in beslag. De meest voorkomende looncomponenten, zoals overwerkuren en reiskosten zijn standaard in het programma opgenomen, zelf specifieke looncomponenten toevoegen is ook mogelijk. Ook de berekeningen die bij de verschillende looncomponenten horen, zijn vooraf bepaald, zodat je als administrator alleen de cijfers hoeft in te vullen. Het verwerken van de salarissen gebeurt vervolgens met één druk op de knop. Na enkele seconden kun je de verwerkingsresultaten ophalen en de salarisstroken op je eigen printer afdrukken.

CMG houdt het systeem up-to-date, dat betekent dat altijd de nieuwste loontabellen, sociale premies, loontoeslagen en afdrachten aan andere instanties worden gehanteerd.

INFO EN DEMO

Op de website Epayroll vind je meer informatie over het systeem, je kunt er een demo bekijken en een proefabonnement afsluiten om Epayroll twee maanden gratis uit te proberen.

Reageer op dit artikel