nieuws

Originele relatiegeschenken

Faciliteren

Zit je ook te peinzen over het eindejaargeschenk? ManagementSupport.nl heeft wat originele giften voor je gevonden.

Wat doe je met het eindejaarsgeschenk? Rond september moeten die weer ingekocht worden. De beslissing valt in augustus. Hier enkele ideeën.

CHOCOTELEGRAM

Een smakelijk relatiegeschenk? Stuur eens een Chocotelegram! Met 21, 30 of 60 chocoladetabletten kan een eigen tekst worden gemaakt. De tabletten van melkchocolade zijn voorzien van een letter cijfer of leesteken en de spaties worden gevormd door witte tabletten. De reacties op de Chocotelegrammen zijn erg positief. Meer informatie bij Felicivin. De gehele catalogus bevat nog meer leuke geschenken, bel (046) 475 76 74.
TULPENPARAPLU

Een originele variant op het bosje bloemen is de Tulpenparalpu; je geeft deze paraplu zonder verpakking als een bosje bloemen. Ze vragen geen onderhoud of water, maar uitgeklapt beschermen ze juist tegen het regenwater. De tulpenbos is in allerlei kleuren verkrijgbaar en doet het goed op de hoedenplank of in de paraplubak. Met zo’n dubbelgeschenk is succes verzekerd. Leverancier is Present Time, telefoon (036) 535 88 88.
ADRESSEN

Er zijn tientallen leveranciers van promotionele producten, relatiegeschenken en reclameartikelen. De betere zijn aangesloten bij de branchevereniging DMSA. telefoon (020) 517 12 12.

Reageer op dit artikel