nieuws

Pen-muis tegen RSI

Faciliteren

In de strijd tegen RSI komen veel fabrikanten met snufjes die de klachten moeten voorkomen of verminderen. Zo is er al enige tijd een pen op de markt die de traditionele pc-muis vervangt. Het bedrijf Backshop komt nu met de nieuwste variant daarvan, de Hyperpen.

Het bedrijf Backshop komt nu met de nieuwste variant van de pen die de traditionele pc-muis kan vervangen: de Hyperpen. Bij juist gebruik, claimt Backshop, vermindert deze nieuwste pen-muis de statische belasting van de spieren en is daarmee een middel in de strijd tegen RSI. De Hyperpen bestaat uit een tablet en een zeer gevoelige pen die geschikt is om de standaardmuis te vervangen. Maar hij kan ook worden gebruikt voor grafische werkzaamheden en CAD/CAM-werk. Backshop levert de Hyperpen is diverse versies, waaronder eentje in de vormgeving en kleuren van de modieuze Apple Imac-computers. Hij is geschikt voor Windows 95, Windows 98 en Windows NT. Prijzen van 165 tot 235 gulden exclusief BTW.

Reageer op dit artikel