nieuws

Persbericht ManagementSupport.nl (6-10-2000)

Faciliteren

ManagementSupport.nl gaat samenwerken met Sigaarlijn

Binnenkort is op de site van Management Support een groot assortiment exclusieve geschenken te bestellen. Secretaressen en management-assistenten kunnen van deze dienst gebruikmaken om zakelijke relaties te fêteren op een setje golfballen, een kistje rode wijn, of een avondje uit. De artikelen worden in luxe verpakking geleverd door start-up Sigaarlijn, bekend van de radiocommercials met Gert-Jan Dröge.

SUCCESVOLLE PORTAL

ManagementSupport.nl is een zakelijke portal voor de secretaresse. Deze in april gestarte succesvolle site is onderdeel van de unit Business Media van uitgever Wolters Kluwer, waar ondermeer het vakblad voor secretaressen (Management Support Magazine), en voor de reclamewereld (Adformatie) worden uitgegeven.

ManagementSupport.nl heeft reeds samenwerkingsverbanden gesloten op het gebied van koeriersdiensten, bloemen, vliegreizen, hotels, en promotionele artikelen.

Reageer op dit artikel