nieuws

Printen via internet

Faciliteren

Hewlett-Packard heeft een nieuw type printer ontwikkeld waarmee printen via internet mogelijk is.

Om een printopdracht te geven ben je niet langer gebonden aan je PC met printeraansluiting, printen kan nu vanaf elke plek op de wereld. Hewlett-Packard heeft een nieuw type printer ontwikkeld waarmee printen via internet mogelijk is.

ONLINE PRINTEN

Hewlett-Packard heeft een nieuw soort laserjet-printers ontwikkeld die zelf via internet kunnen communiceren zonder dat ze zijn aangesloten op een PC. Collega’s die onderweg zijn, telewerken of op zakenreis zijn, kunnen via webtelefoons onderweg printopdrachten geven aan deze printers. De geavanceerdere modellen bevatten een mogelijkheid om online printopdrachten naar de printer te sturen. De printers kunnen zelf doorgeven dat het papier op is of de toner verwisseld moet worden. Via e-mail, mobiele telefoon of je PC ontvang je hier dan een bericht over.

Reageer op dit artikel