nieuws

Verjaardagsmanagement

Faciliteren

Iets leuks bedenken voor de verjaardag van je collega’s kun je overlaten aan een in ‘verjaardagsmanagement’ gespecialiseerd bedrijf.

Als een kalender niet meer genoeg is om alle verjaardagen van collega’s en zakelijke relaties te onthouden, of als je tijd te kort komt om cadeaus te regelen, kun je de hulp inroepen van een in ‘verjaardagsmanagement’ gespecialiseerd bedrijf.

VERRASSING OP VERJAARDAG

Tegenwoordig kun je steeds meer regelzaken uitbesteden aan gespecialiseerde bedrijven. Wist je dat je zelfs de zorg over verjaardagen van collega’s en zakelijke relaties kunt uitbesteden? Hoef jij niet elke keer bloemetjes te regelen en kaarten op tijd de deur uit te doen. Het bedrijf Compacon zorgt ervoor dat werknemers of andere relaties die jij opgeeft, een leuke verrassing ontvangen op hun verjaardag, bijvoorbeeld:

  • Een verjaardagsballon.
  • Tijdschriften of kranten van de geboortedag van de jarige.
  • Verjaardagspakketten met daarin wijn, lekkers, een boek, … of andere items naar keuze.

HOE WERKT HET?

Je levert een lijst aan met daarop de namen en geboortedata van de personen die jij wilt verrassen. Als geboortedata en privé-adressen niet bekend zijn, probeert Compacon deze (discreet) te achterhalen. Alle gegevens worden bewaard in een speciaal systeem, dat voor jouw organisatie kan worden bijgehouden. Samen met het bedrijf selecteer je een origineel geschenk dat past bij jouw organisatie of de doelgroep van je organisatie. Het cadeau wordt op de juiste dag afgeleverd.

Meer informatie? Kijk op de website van Compacon of e-mail: info@compacon.nl.

Reageer op dit artikel