nieuws

Verlofdagen in kaart

Faciliteren

Vrije dagen en verlofdagen van het hele personeel kun je elektronisch in kaart brengen met Verlofregistratie 2002.

Vakanties, vrije dagen en verlofdagen van het hele personeel kun je elektronisch in kaart brengen met Verlofregistratie 2002.

VERLOFREGISTRATIE 2002

Met Verlofregistratie 2002 kan een onbeperkt aantal medewerkers worden ingevoerd. Per werknemer kun je de vakantie- en verlofdagen registreren, waarbij je rekening kunt houden met afwijkende individuele afspraken. Registratie kan naar keuze in dagen of in uren. De weekenden en de Nederlandse feestdagen zijn al aangegeven. Andere feestdagen of vrije dagen die bijvoorbeeld voor buitenlandse bedrijven gelden, kunnen toegevoegd worden. Een overzicht van alle vrije dagen van alle werknemers draai je zo uit.

DEMO

Wil je de elektronische verlofkaart uitproberen, download dan de demoversie. Je vindt hem op ManagementSupport.nl in de rubriek Kantoorzaken onder Archief – Personeelszaken. Bevalt de verlofkaart je, dan kun je de software bestellen in Zakendoen.

Voor informatie: tel. (0172) 46 63 05, e-mail: jvdmeer@kluwer.nl. Voor bestellingen: tel. (0172) 46 68 13, e-mail: cccalphen@kluwer.nl.

Reageer op dit artikel