nieuws

Waterbron op kantoor

Faciliteren

Onmisbaar op kantoor: een waterkoeler. Zeker in de zomer is dit alternatief voor de koffieautomaat geen slecht idee.

Onmisbaar op kantoor: een waterkoeler. Zeker in de zomer is dit alternatief voor de koffieautomaat geen slecht idee.

WATER IN PLAATS VAN KOFFIE

Steeds meer bedrijven hebben een waterkoeler op de werkvloer, voor het personeel maar ook vaak in bij de receptieruimte zodat dorstige bezoekers zichzelf kunnen bedienen. Een recent onderzoek toont aan dat het regelmatig drinken van voldoende water van groot belang is om goed te kunnen functioneren tijdens je werk. Wie de hele dag op een muf kantoor zit moet minstens twee liter water per dag drinken. De meeste mensen halen dat bij lange na niet. De traditie wil dat op kantoor koffie wordt gedronken, maar dit bevordert juist het vochtverlies wat leidt tot hoofdpijn, vermoeidheid en een verminderd concentratie- en reactievermogen. Plaats je waterkoelers op kantoor dan zullen werknemers automatisch meer gaan drinken, én beter werken.

WATERKOELERS

In de rubriek Kantoorzaken vind je bij de links een overzichtje van leveranciers van waterkoelers.

Reageer op dit artikel