vraag & antwoord

Als werknemers willen carpoolen, waar moeten zij dan op letten en zijn er fiscale consequenties?

Faciliteren

Het kan zijn dat jullie bedrijf het carpool/leasesysteem heeft uitbesteed bij een speciaal bedrijf. Daar zou je kunnen informeren. Andere mogelijkheden om je goed te laten informeren zijn: – Ministerie van Verkeer en Waterstaat.– Verkeersorganisatie 3VO (www.3VO.nl).– Een Carpool informatiepakket kun je aanvragen via 0800 0676. Het pakket bevat een kaart met alle carpoolpleinen in […]

Het kan zijn dat jullie bedrijf het carpool/leasesysteem heeft uitbesteed bij een speciaal bedrijf. Daar zou je kunnen informeren. Andere mogelijkheden om je goed te laten informeren zijn:
– Ministerie van Verkeer en Waterstaat.
– Verkeersorganisatie 3VO (www.3VO.nl).
– Een Carpool informatiepakket kun je aanvragen via 0800 0676. Het pakket bevat een kaart met alle carpoolpleinen in Nederland, een rekeningschijf waarmee de kostenbesparing van carpoolen kan worden berekend, informatie over hoe je een carpoolpartner kunt vinden en hoe er financiële afspraken met carpoolpartners kunnen worden gemaakt.

Reageer op dit artikel