vraag & antwoord

Waar vind ik adressen waar ik regelmatig broodjes/lunches kan bestellen?

Faciliteren

Je kunt terecht bij cateringbedrijven, bakkers, delicatessenzaken en broodjeszaken. In de omgeving van je bedrijf kun je ernaar zoeken met behulp van de Gouden Gids (www.goudengids.nl) onder catering. Vaak hebben die cateringbedrijven een bezorgservice. Je kunt kant-en-klare broodjes laten bezorgen maar ook brood, beleg, fruit en drank apart laten bezorgen, Je zou dan de bezorgservice van Albert Heijn […]

Je kunt terecht bij cateringbedrijven, bakkers, delicatessenzaken en broodjeszaken. In de omgeving van je bedrijf kun je ernaar zoeken met behulp van de Gouden Gids (www.goudengids.nl) onder catering. Vaak hebben die cateringbedrijven een bezorgservice. Je kunt kant-en-klare broodjes laten bezorgen maar ook brood, beleg, fruit en drank apart laten bezorgen, Je zou dan de bezorgservice van Albert Heijn kunnen inschakelen: www.albert.nl/ah.

Reageer op dit artikel