vraag & antwoord

Wat is een reële onkostenvergoeding voor een werkplek thuis?

Faciliteren

Op de site staan twee checklisten over thuiswerken: ga naar Persoonlijke Groei > Tools > Werk & Privé. Die checklisten gaan meer over tele- en thuiswerken in het algemeen en niet zozeer over de werkplekinrichting. Er zijn ondertussen veel boeken over telewerken te koop waarin je kunt lezen over werkplekinrichting en onkostenvergoeding e.d.:– Telewerken in […]

Op de site staan twee checklisten over thuiswerken: ga naar Persoonlijke Groei > Tools > Werk & Privé. Die checklisten gaan meer over tele- en thuiswerken in het algemeen en niet zozeer over de werkplekinrichting. Er zijn ondertussen veel boeken over telewerken te koop waarin je kunt lezen over werkplekinrichting en onkostenvergoeding e.d.:
– Telewerken in Nederland via www.telewerkforum.nl.
– Telewerkwijzer van uitgeverij Kluwer, ISBN 9014079915, www.kluwer.nl.

– 101 tips voor telewerkers, uitgeverij TCF www.tfc.nl/, ISBN 90-76050-82-1

Je moet ook voor een goede werkplek zorgen als je thuis werkt, dus ergonomisch meubilair e.d. Over de kosten voor de telefoon kun je afspraken maken met je werkgever. Je kunt alle afspraken en toezeggingen het beste laten vastleggen in een overeenkomst.

 

Reageer op dit artikel